332 RAH Fibernet

RAH Fiberbredbånd A/S - Sommerhus

----------------

2017-09-12: Fibernet på vej til Holmsborgvejens Grundejerforening
Så er etableringen i den nordlige del af Klegod/sydlige del af Søndervig i gang. Over sommeren er der kommet endnu flere bestillinger til. Om det skyldes det danske sommervejr eller blot det faktum at vi forinden sommerferien kunne meddele at der er fiber på vej vides ikke. Uanset så er udviklingen herfra positiv og vi håber fortsat på at endnu flere tager stilling til at få lagt fibernettet ind, nu når gravemaskinerne nærmer sig.

Tidsplan

Der vil blive gravet i grundejerforeningens område imellem uge 39 og uge 48 (vejledende tidsplan).

Der vil blive installeret fibernet imellem uge 1 og uge 3 (vejledende tidsplan).

Har du endnu ikke bestilt kan du med fordel nå det endnu.
Bestiller husejere under grundejerforeningen inden den 31-12-2017, kan vi fortsat imødekomme det selv samme kampagnetilbud.

Bestil hurtigt og nemt på www.rah-fiber.dk – Udlejer du dit sommerhus adviser os gerne herom ved online bestilling. Du kan også bestille via dit udlejningsbureau.
Se tilbud ”Waoo Fritid Bestillingsark” ”Waoo Fritid Brochure”

Vi besøger Søndervig i efterårsferien:
Har du spørgsmål til din kommende fiberforbindelse eller har du endnu ikke bestilt? Så besøg os i vores autocamper som holder hos Meny i Søndervig d. 19 og 20 september fra kl. 14-18.00

www.rah-fiber.dk/privat/fiberbredbaand/fiberdage/

Venlig hilsen RAH Fiberbredbånd A/S

2017-08-10: Se filen med Høringssvar nedenfor (efter årstal). Resume her:

Høring i forbindelse med udrulning af fiber bredbånd i rabatten til de private fællesveje fra Hjelmevej til Plantagevej, i er grundejerforening for. Der har været få indsigelser mod placering af tracé og/eller skabe. Alle indsigelser er besvaret og svarene har ikke givet anledning til nye indsigelser.
Arbejdet vil derfor blive gennemført som planlagt. Der tages dog hensyn til de aftaler der er indgået med enkelte lodsejere.
I vejloven er der indført en koordineringspligt ledningsejere imellem.
Derfor har RAH Service A/S (afdeling for strøm) anmodet om, at få forsyningssikkerheden fremtidssikret med nye ledninger på en del strækninger. Dette kan forlænge graveperioden og ændre udførelsesmetoden fra pløjning til gravning.
Da der er store økonomiske og samfundsmæssige fordele ved samgravning, og da I undgår, at jeres område skal opgraves på ny, håber jeg på forståelse for at disse ændringer kan blive aktuelle.
RAH Service A/S har ikke haft mulighed for at projektlægge inden de kendte projektet for fibernettet.

Venlig hilsen RAH Fiberbredbånd A/S

2017-05-10: Status fra RAH Fiber om tilslutningen til fibernet på Holmsland Klit knap én måned tilbage.

Mindst 40% af alle husstande i områderne skal bestille i kampagneperioden, inden områderne kan få etableret fibernet.

Som det fremgår af tallene herunder, kan det for områderne få lange udsigter med at få en fiberforbindelse.

Område Total antal Mål 40% Realiseret  Mangler
Søndervig 1
(Houvig + centrale del af Søndervig)
1501  600  221 379
Søndervig 2
(Klegod nord + sydlige del af Søndervig)
1609 644  213  431

Tilmelding inden kampagnefristen udløber den 1. juni 2017 (er forlænget til 31.12.2017)

• Det er et fremtidssikret produkt med en hurtig og stabil internetforbindelse

• Det bliver muligt at få en TV pakke med tyske kanaler, der er tilpasset feriehuse til udlejning uden en parabol

• Abonnementet kan sættes på pause, hvis der er perioder, hvor huset ikke udlejes eller du ikke selv bruger huset

• Der er ikke en begrænsning på forbruget af data

RAH fiber rådgiver gerne om produkter, priser og installation via
tlf: 70 20 50 12 eller mail: fiber@rah-fiber.dk.

Du kan også møde RAHs fiberbus hos Meny på Badevej 1,
den 7. april, 14. april, 15. april, 11. maj og 26. maj 2017.
Alle dage fra kl. 14.00-18.00.

----------------

2016: Tilbud om hurtigt og stabilt internet og evt. tv-pakker. Der er også et tilbud, der passer til sommerhuse.

www.rah-fiber.dk samt www.rah-fiber.dk/sommerhus

--------------------------------

Bemærk: Entreprenøren hhv. Grundejeren skal retablere HGFs veje efter opgravning med korrekt asfaltbelægning hhv. grus i henh. til HGF Vedtægterne.

--------------------------------